Booking af baner

Tryk på billedet herover for at komme til booking portalen

Tryk på billedet herover for at komme til booking portalen

Hvis du oplever problemer med at booke en tid, så kan du også gå direkte til portalens egen hjemmeside via: Link Til Booking Portalen

Tryk på billedet herover for at komme til booking portalen

Du kan kun booke 1 time pr. dag, men det er tilladt at spille på alle de ledige tider. Husk i denne time er medregnet tid til klargøring af banen til næste hold. 
Der kan bookes 5 dage frem i tiden. 

Hvis du ikke skal bruge din reservation, skal du huske at slette din booking.

VIGTIG: Før du går ind på banen, så SKAL du have en gyldig booking, ellers kan du blive vist væk fra banen (pga. kontrol af medlemsskab)

Spil på banerne

Husk inden der spilles - hvis banen er tør, er det vigtigt at den vandes. Brug enten sprinkleranlægget, som er placeret ved indgangen til banen eller benyt håndbruseren. Hvis der ikke vandes, blæser gruset væk. 

Det er vigtigt i den første måned af sæsonen, hvor banerne ikke er helt hårde endnu, at sørge for at huller og dybe fodaftryk udjævnes. 
Ellers vil det volde problemer resten af sæsonen. 

Efter spil fejes hele banen over med brede koste. Linjerne fejes med linjekoster (dog ikke den  første måned af sæsonen). 

Ikke medlem endnu?

Hvis du ikke er medlem, eller blot ønsker at booke en time, så har AØT et samarbejde med WannaSport, hvor du kan book en enkelt banetime. Find AØT på WannaSport her