Holdturnering 2019 er ved at være ovre

Så er holdturneringen ved at være slut. Det lykkedes for 1. Division herrer at blive i 1. Division. For første gang i længere tid var holdet fuldtalligt i stærkeste opstilling. Viborg fik en “snitter” 6-0 i sidste holdkamp, og så var forbliven i 1. Division sikret. Her ses de glade vindere efter kampen i tøjet fra vores hovedsponsor Sport Scandinavia : Andreas Schmidt, Mads Bau, Casper Lund, Henrik Maltbæk, Christian Ramskov.

Desværre må vores 1. Division damer rykke ned i 2. Division. Holdet har været meget afbudsramt, og da der er 3 nedrykkere fra 1. Division, så må holdet en række ned. 2. holdet herrer vinder suverænt liga 2 og rykker op i liga 1 - en stærk række. 3. Holdet bliver nederst i deres række.
Trods tilgang af “yngre” stærke spillere lykkedes det ikke for Veteran +45 at vinde deres række. Veteran +55/60 spiller onsdag den 4. September play off kamp om jysk mesterskab i AØT.

Møde med rådmanden for Skoleforvaltningen

Tennisklubben har haft besøg af rådmanden for Skoleforvaltningen Tina French Nielsen, som i kan se her.

Skoleforvaltningen har overraskende stillet forslag om at flytte tennisklubben over på et areal ved Sønderbroskolen. I den forbindelse skal der bygges en dobbelthal på deres areal i stedet for hallen på Østre Alle, da hallen på Østre Alle er utidssvarende, nedslidt og skal renoveres. Der vil dermed blive frigjort et større areal, som kan sælges til byggeformål.

Vi har derfor vist rådkvinden vores dejlige anlæg og fortalt hende, at det er vi ikke spor interesserede i.

Vi håber på, at det bliver taget ad notam af skoleforvaltningen, når det kommer til behandling der.

AØT bedste 1. divisionsklub i Jylland!

I går lørdag den 25. august, vandt klubbens 1. hold 5 - 1 over Sønderborg. Dette skete i kval. kampen om oprykning til Elitedivisionen fra næste sæson. 

Dette er et fantastisk resultat for AØT, set i forhold til AØTs beskedne medlemstal og budget til trænere. Mange af disse klubber har et trænerbudget på 500.000 kr, hvor AØT er under 20.000 kr. 

I dag spiller klubben mod Hørsholm Rungsted Tennisklub på udebane. Hørsholm er en af Danmarks største klubber med 1200 medlemmer og har ugentlig 300 juniorer, 120 motionister og elitespillere til træning. Dette bliver formentlig en for stor mundfuld for AØT. 

Hvorvidt vi rykker op i Elitedivisionen eller ej, må dette siges at være en rigtig flot indsats fra klubbens bedste herrer hold - så sørg lige for at give dem et klap på skulderen når i ser dem næste gang. 

På billedet ses holdet sammen med spillerne fra Sønderborg, efter kampen på AØTs baner. AØTs spillere bestod (i hvidt) af: Jørn Østergaard, Henrik Maltbæk, Mads Bau-Madsen, Casper Lund og Christian Ramskov.

 

AØTs spillere bestod (i hvidt) af: Jørn Østergaard, Henrik Maltbæk, Mads Bau-Madsen, Casper Lund og Christian Ramskov

AØTs spillere bestod (i hvidt) af: Jørn Østergaard, Henrik Maltbæk, Mads Bau-Madsen, Casper Lund og Christian Ramskov