Ny sæson står for døren

På lørdag den 22. april kl 14:00 sætter Aalborg Østre Tennisklub atter nettene op til en ny sæson. Vi i bestyrelsen glæder os rigtig meget til at se en masse glade medlemmer på banerne. Banerne er i år blevet klargjort at bestyrelsen og nogle friske medlemmer.

Et lille tilbageblik på 2016:

Året 2016 bød som bekendt på vores 125 års jubilæum. Her mødte en masse medlemmer og venner af klubben op - og sammen blev klubbens jubilæum fejret med manér. Dagen bød både på klubmesterskabs finaler og mini tennis turnering. Derudover var der masser af forplejning i form af fadøl, sodavand og sandwich. 

Efter fanen blev hejst, hold formand Poul Erik Jensen en tale til alle de fremmødte. Efterfølgende tog Lars Elkjær (JTU) ordet og lykønskede klubben - og samtidig blev Poul Erik og Hans Jørgen overrasket med tildelesen af JTU's fortjeneste nål. De fik begge nålen, som er et bevis på deres store engagement inden for tennis sporten i Danmark.

Vi ser nu frem mod sæson 2017, og håber I får nogle gode timer på anlægget.