AØT bedste 1. divisionsklub i Jylland!

I går lørdag den 25. august, vandt klubbens 1. hold 5 - 1 over Sønderborg. Dette skete i kval. kampen om oprykning til Elitedivisionen fra næste sæson. 

Dette er et fantastisk resultat for AØT, set i forhold til AØTs beskedne medlemstal og budget til trænere. Mange af disse klubber har et trænerbudget på 500.000 kr, hvor AØT er under 20.000 kr. 

I dag spiller klubben mod Hørsholm Rungsted Tennisklub på udebane. Hørsholm er en af Danmarks største klubber med 1200 medlemmer og har ugentlig 300 juniorer, 120 motionister og elitespillere til træning. Dette bliver formentlig en for stor mundfuld for AØT. 

Hvorvidt vi rykker op i Elitedivisionen eller ej, må dette siges at være en rigtig flot indsats fra klubbens bedste herrer hold - så sørg lige for at give dem et klap på skulderen når i ser dem næste gang. 

På billedet ses holdet sammen med spillerne fra Sønderborg, efter kampen på AØTs baner. AØTs spillere bestod (i hvidt) af: Jørn Østergaard, Henrik Maltbæk, Mads Bau-Madsen, Casper Lund og Christian Ramskov.

 

AØTs spillere bestod (i hvidt) af: Jørn Østergaard, Henrik Maltbæk, Mads Bau-Madsen, Casper Lund og Christian Ramskov

AØTs spillere bestod (i hvidt) af: Jørn Østergaard, Henrik Maltbæk, Mads Bau-Madsen, Casper Lund og Christian Ramskov