VIGTIG: Vedligehold af baner

Nu har sæson 2019 været i gang i godt en måned og banerne begynder så småt at blive hårde og gode. Det kræver dog stadig forsat at alle medlemmer bruger tid efter spil, på at få klargjort banen til de næste der kommer.

På følgende link til i kunne læse meget mere om, hvad der er vigtig at gøre ved banerne efter endt spil:

Link

For at fremhæve det vigtigste:

  1. Start altid med at bruge en gummiskraber. Denne bruges til at udjævne huller (både større og mindre fordybninger). Dette gøres både på helebanen (baglinjen, udenfor banen, ..)

  2. Fej med kost i cirkler. En stor kost trækkes rundt i cirkler, indtil hele banen er fejet. Dette sikre en jævn fejning - husk igen fejes der helt ud til hegnet - dette mindsker ukrudt og alger.

  3. Vandbanen efter behov. En tennis bane tørre hurtig, så det er vigtig at den er vandet. Vurder om det kræves efter spil (gør det som regel i sommer perioden) - ellers gøres dette også inden næste spil på banen.

  4. Meld fejl og mangler til bestyrelsen. Hvis en linje går løs, hvis nettet har fejl eller mangler, hvis en vandnings hane står still - så sørg for at underrettet bestyrelsen eller en træner (hvis du ikke selv kan udbedre det på stedet) - herved sikre vi at banerne altid er i tip-top.