Fakta om Aalborg Østre Tennisklub af 1891.
AØT blev stiftet i 1891, og er dermed en af danmarks ældste klubber. Klubben er medlem af JTU (Jyllands Tennis Union), DTF (Dansk Tennis Forbuind), DGI (Danske gymnastik- og idrætsforeninger) samt SIFA (Samvirkende Idrætsforeninger I Aalborg).
 
Klubben råder over 4 velholdte grusbaner - alle med LEDlys- samt en minitennisbane. Herudover et dejligt klubhus med omklædningsfacilliteter, bordtennis, og opstrengningsmaskine til fri afbenyttelse, samt stor grill "i haven" hvis der skal hygges.
 
Hvert år inden sæsonstart afholdes generalforsamling, hvor alle medlemmer opfordres til at møde op. Ønsker du at være aktiv i klubarbejdet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen med gode ideer, ris og ros og/eller indtræde i et af de faste udvalg.
 
Aktiviteter i AØT.
Alle aktiviteter annonceres via opslagstavlerne i klubhuset eller på hjemmesiden/Facebook.
Der arrangeres i løbet af sæsonen en række aktiviteter, såsom stærk/svag turnering, AØT Closed, damedoubletræf, veterantræf, hyggeturneringer og tennistræf m.m.
 
Veteraner hygger:
Tirsdag Formiddag kl. 9.00:

Webcam:
Klubben har opsat 2 webcams. Herved er det nemt at se om det har regnet for meget på banerne inden man tager ned i klubben. Begge webcams kan tilgås her.

Referater:
Referater af både bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, er alle frit tilgængelig og kan findes her.

Klubbens vedtægter:
Læs vedtægterne her.

Persondataforordring:
AØT som forening ønsker at værne om medlemmernes privatliv og derfor overholdes den nye persondataforordring (jf. 25. maj 2018). I denne forbindelse er der lavet et skriv om, hvordan AØT som forening behandler medlemmernes data. Læs mere her